Handelsbetingelser

I Lauras Bakery online butik kan du forudbestille og betale for morgenbrød og spare tid, når du henter din bestilling i Lauras Drive-In forretning i Hellerup. I online butikken vælger du hurtigt og nemt dine varer, afhentningssted og tidspunkt og slutter med at betale med Dankort, Visa-Dankort eller MobilePay. Online butikken sender en e-mail kvittering til dig, og danner herefter en kvittering til dig, som du finder under “Min konto”. Du vil få et opkald fra os, for at verificere din bestilling. Vi gør umiddelbart før afhentning klar til dig. Husk at fremvise din kvittering ved afhentningen.

Afhentning af bestilling

Du kan tidligst afhente din bestilling 2 timer efter du har bestilt, samt på det afhentningstidspunkt du har valgt.
Du bedes afhente din bestilling på dit valgte afhentningstidspunkt. Afhenter du ikke din bestilling, vil dine varer blive sat tilbage på hylden en time efter afhentningstidspunktet.

Betaling

Betaling i online butikken sker ved hjælp af Dankort, Visa-Dankort eller MobilePay. For at kunne betale med MobilePay, er det en forudsætning at du har oprettet dig som bruger på MobilePay, og at du har MobilePay appen installeret på din telefon. Vi modtager din betaling, så snart du gennemfører købet i vores online butik.

Annullering af bestillinger

Lauras Bakery online butik yder fortrydelsesret i henhold til forbrugeraftaleloven. Det betyder, at for levnedsmidler er der ingen fortrydelsesret. Men vi tilbyder helt særligt, at du op til 24 timer før afhentningstidspunktet, kan annullere din bestilling.

Udsolgte varer

Hvis en vare imod forventning er udsolgt, når vi skal pakke din bestilling, vil vi efter bedste evne erstatte den udsolgte vare med en lignende vare. Vi gør naturligvis alt, hvad vi kan, for at undgå udsolgt situationer.

Priser

Varerne i Lauras Bakery online butik sælges til gældende normalpriser. Alle priser er i danske kroner inklusiv moms og afgifter. Vi tager forbehold for tastefejl, prisfejl, samt moms- og afgiftsændringer.

Support

Oplever du problemer med Lauras Bakery online butik, så skriv venligst til hej@laurasbakery.com. Vi vil gerne sikre, at du får den optimale oplevelse ved brug af Lauras Bakery online butik, og vil se på alle de kommentarer du måtte have.

Reklamation

Har du mod alt forventning modtaget nogle varer fra os der ikke er gode, skal du indenfor rimelig tid efter køb henvende dig i den butik du har købt dine varer. Vi vil i den pågældende butik tage stilling til et evt. bytte eller returnering.

Klageadgang

Du har mulighed for at få behandlet en klage ved skriftlig henvendelse til hej@laurasbakery.com. Klage kan derudover indbringes for Center for Klageløsning og/eller Forbrugerklagenævnet. Læs mere på www.forbrug.dk.
EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her: http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mailadresse hej@laurasbakery.com.

Privatlivspolitik

Lauras Bakery online butik registrerer ingen personhenførbare oplysninger om dig, dvs. den indsamlede information kan ikke personligt identificere dig som bruger. Lauras Bakery online butik forbeholder sig ret til at opsamle generel, anonym information om brugen af Lauras Bakery online butik. Dette gøres for at vi kan forbedre og videreudvikle Lauras Bakery online butik. Du accepterer dette, når du tager Lauras Bakery online butik i brug første gang.